4 Μαΐ 2009

4 ημέρες ακόμα για το 1ο Ποδηλατικό Διήμερο στην Κόρινθο!

Το 1ο Ποδηλατικό Διήμερο στην πόλη της Κορίνθου (Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου 2009) πλησιάζει!

Μέσα στην ημέρα θα αναρτήσουμε και το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου, το οποίο θα περιλαμβάνει: έκθεση ποδηλατικου υλικού (φωτογραφίας και κειμένων) σε κεντρικό σημείο της πόλης, πεζή πορεία στον κέντρο της πόλης (για να διεκδικήσουμε την ασφαλή μετακίνηση των πεζών στην πόλη παρέα με μαμάδες με καροτσάκια, παππούδες και γιαγιάδες, άτομα με μειωμένη κινητικότητα κλπ), ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού (με γρίφους!), πάρτυ (!!) και ποδηλατοπορεία (ραντεβού: την Κυριακή 10/5 στις 12 μμ στα Περιβολάκια) μέχρι την Ποσειδωνία, όπου και θα γίνει ξενάγηση σε ένα σημαντικό μνημείο πολιτισμικής κληρονομιάς (την Αρχαία Δίολκο).


Σήμερα το βράδυ, εκεί γύρω στις 10 μ.μ. θα συναντηθούμε στη δημοτική αγορά της πόλης, για να φτιάξουμε ποδηλατικό πανώ με κάλεσμα-πρόσκληση για το ποδηλατικό διήμερο, και το οποίο θα αναρτήσουμε σε κεντρικό σημείο της πόλης! Για να μάθουν και να συμμετέχουν όσοι/ες το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας στο ποδηλατικό διήμερο! Όσοι/ες έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να συνεισφέρετε στην προετοιμασία του πανώ, σας περιμένουμε το βράδυ!

Από σήμερα, θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για το ποδηλατικό διήμερο, για αυτό μπορείτε να επισκέπτεστε το blog τακτικά για να ενημερωνόσαστε για την προετοιμασία του (σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε ενεργά, μιας και η επιτυχία του εξαρτάται από τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων) αλλά και αναλυτικά για τις δράσεις που θα γίνουν.

Τα λέμε καθημερινά λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: