7 Μαΐ 2009

1ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού στην Κόρινθο!

Στα πλαίσια του ποδηλατικού διημέρου στην Κόρινθο, το Σάββατο 9/5, στις 17.00, διοργανώνεται ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού.. Σημείο συνάντησης και εκκίνησης ο πεζόδρομος της Πυλαρινού (Κολοκοτρώνη & Πυλαρινού).

To κυνήγι θησαυρού θα έχει τη μορφή γρίφων και αποστολών, και είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν (αλλά και να κερδίσουν) όλοι, ανεξαρτήτως αντοχής ή ποδηλάτου.
Ακολουθούν λεπτομερείς οδηγίες! Και σας περιμένουμε σε αυτό το 1ο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού στην πόλη μας..

Οδηγίες προς θησαυρό-κυνηγο-ποδηλατιστές-ίστριες...

Μερικές πληροφορίες που υποψιαζόμαστε ότι θα θέλατε να ξέρετε από πριν για το ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού.

  • Το κυνήγι θησαυρού θα διεξαχθεί με τη μορφή ομάδων, των 3-5 ατόμων. Οι ομάδες θα προκύψουν με κλήρωση στο σημείο της εκκίνησης. Όσοι θέλετε βέβαια, μπορείτε να έχετε διαμορφώσει την ομάδα σας από πριν.
  • Η εκκίνηση θα γίνει απο το στάντ που θα έχουμε στον πεζόδρομο της Πυλαρινού (Κολοκοτρώνη & Πυλαρινού) στις 17.30.
  • Όσοι/ες συμμετάσχουν, παρακαλούνται να βρίσκονται 20-30 λεπτά πριν στο σημείο εκκίνησης.
  • Ο τερματισμός θα γίνει στις 19.45 στο ίδιο σημείο.
  • Κάθε ομάδα θα παραλάβει λίγο πριν την εκκίνηση τον πρώτο γρίφο της ο οποίος και θα την οδηγήσει στα πρώτα στοιχεία του κυνηγιού..

Το δώρο θα είναι απλώς αναμνηστικό και το κυνήγι θα έχει χαρακτήρα γρίφων και αποστολών, αυτό σημαίνει ότι παρόλο που σας υποσχόμαστε αρκετό ποδήλατο, το κυνήγι δεν θα είναι αγώνας ταχύτητας, άρα:

  • Όλοι και όλες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή ποδηλάτου.
  • Δεν θα κερδίσει ο πιο γρήγορος και άρα η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω από όλα...
  • Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, παρόλα αυτά «ταξιδεύει» με δική του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 18 ετών ασυνόδευτα.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου:

  1. Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: Καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις τωρα που ανοίγει ο καιρός πάντα χρειάζεται).
  2. Νερό!!
  3. Φωτογραφική μηχανή (Όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, φωτογραφική στιγμής (τύπου Polaroid) ή στην χειρότερη ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καλείται να το φέρει καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε.)
  4. Ρολόι, ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.

Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρει η πρωτοβουλία πολιτών «στην Κόρινθο με ποδήλατο», για λόγους μυστικότητας, αλλά 3 μόνο άτομα απο αυτήν. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εχέμυθοι, φερέγγυοι, αδιάφθοροι και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές...

Η αποδιοργανωτική επιτροπή

Y.Γ. Το event στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: