31 Μαΐ 2011

Ένα 2ήμερο στην Κόρινθο αφιερωμένο στη φιλοζωία, το περιβάλλον και τον κοινωνικό πολιτισμό, με την ανάδειξη δράσεων προερχόμενων από συλλογικότητες της πόλης


  Η Πρωτοβουλία πολιτών  «Στην Κόρινθο με ποδήλατο», η  Ακτιβιστική Ροή Κορίνθου   και η «Πρωτοβουλία κατοίκων Κορινθίας» συμμετέχοντας στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,
συνδιοργανώνουν στις 4 και 5 Ιουνίου ένα 2ήμερο αφιερωμένο στη φιλοζωία, το περιβάλλον και τον κοινωνικό πολιτισμό, με την ανάδειξη δράσεων προερχόμενων από συλλογικότητες της πόλης.

Το  Σάββατο  4 Ιουνίου στις 18:00 ποδηλατοπορεία. Εκκίνηση στις 18.30. θα ξεκινήσει  απο την πλατεία «Περιβολάκια» και μετά από πορεία στην πόλη θα καταλήξει στην πλατεία Μ. Αλεξάνδρου στα Καλάμια.  Εκεί θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για την φιλοζωία, την αστική ποδηλατοκίνηση, το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα,  και θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι και προσφορά αδέσποτων ζώων προς υιοθεσία.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 16:00 η Α.Ρ.Κ. με την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων θα προχωρήσουν σε καθαρισμό της παραλίας στα Καλάμια. Η δράση θα ολοκληρωθεί την δύση του ηλίου με Beach Party.

Δεν υπάρχουν σχόλια: