3 Δεκ 2009

Αφίσα ποδηλατοπορείας Δεκεμβρίου! Διαδώστε την!


Αυτό είναι το αφισάκι για την ποδηλατοπορεία του Δεκεμβρίου στην Κόρινθο, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να συνεισφέρετε στο να μάθουν περισσότεροι συμπολίτες μας για την ποδηλατοπορεία, εκτυπώνοντας και τοποθετώντας την αφίσα σε μέρη που έχετε πρόσβαση (δημόσιες υπηρεσίες / σχολεία / καταστήματα / στην πολυκατοικία σας)!

Την αφίσα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

1 σχόλιο:

Ευ. Σπινθάκης είπε...

Φίλοι και φίλες της Πρωτοβουλίας για το ποδήλατα. Σας συγχαίρω για τις δράσεις σας και σας ευχομαι καλή επιτυχία. Θέλω μόνο να σας πως πως δεν θα το αντέξω και αυτή τη φορά να μπει μπροστά σας ο δήμαρχος με το καπελάκι και το ποδηλατάκι του. Ο δήμαρχος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απουσία πολιτικής βούλησης για την βιώσιμη κινητικότητα Kόρινθο και για το κυκλοφοριακό χάος που ταλαιπωρεί μεγάλους και κυρίως μικρούς και άτομα με αναπηρίες. Το να έρχεται να μπαίνει μπροστά σας και να δίνεται δυστυχώς η εικόνα από τα φιλικά προς αυτόν μμε πως διοργανώνει και την εκδήλωση όχι μόνο σας προσβαλλει και σας αδικεί αλλά κυρίως απομακρύνει πολλούς φίλους σας.