22 Σεπ 2009

Σημερινές δράσεις στην Κόρινθο για τη βιώσιμη κινητικότητα!!Από το πρωί οι μετακινήσεις με τα αστικά λεωφορεία της πόλης διεξάγονται δωρεάν!

Ήδη, στα Περιβολάκια, έχουμε συμβολικά "πακετάρει" ένα ΙΧ, τονίζοντας με την κίνηση αυτή την ανάγκη για να χρησιμοποιούμε ολοένα και λιγότερο το αυτοκίνητό μας για τις μετακινήσεις στην πόλη.

Από τις 17.30, στα Περιβολάκια θα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες δράσεις ("ζωγραφίζω την πόλη μου αλλιώς", διαγωνισμός "ο πιο αργός ποδηλάτης", έκθεση αφίσας / φωτογραφίας σε λεωφορείο που μας έχει παραχωρήσει ο δήμος)

Μετά τις 18.30 θα διεξαχθεί το 1o Flash Mob στην Κόρινθο!Σενάριο:" Η αγαπημένη μου διάβαση". http://www.facebook.com/event.php?eid=256493370724 . Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παραπάνω link ή σας ενημερώνουμε και από κοντά εκείνη την ώρα.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 20.30 και μετά θα πάμε στο Κέντρο Νέων (τέρμα Κολιάτσου) για πάρτυ! Παράλληλα, θα προβάλλονται και βίντεο από τις δράσεις, καθώς και άλλα ενδιαφέρονται βιντεάκια με θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα!

Σας περιμένουμε για να διεκδικήσουμε με δημιουργικό τρόπο έναν άλλον πολιτισμό στους δρόμους της πόλης!!

Πρωτοβουλία πολιτών
"στην Κόρινθο με ποδήλατο"
www.podilatada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: