17 Αυγ 2009

Είμαι "Γάιδαρος". Παρκάρω όπου γουστάρω.. #1

Και στην περιοχή μας παρατηρείται το φαινόμενο του "Γαϊδάρου" που παρκάρει όπου γουστάρει (σε πεζοδρόμια, μπροστά σε μπάρες για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα).
Μέσα από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας, θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες αυτών των ασυνείδητων οδηγών που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και παρκάρουν όπου γουστάρουν χωρίς ίχνος κοινωνικής συνείδησης για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών τους.


Φωτογραφία από πεζόδρομο στον Συνοικισμό Κορίνθου από Ε. Σπινθάκη.

Η πρωτοβουλία εντός των επόμενων ημερών θα παραλάβει τα πρώτα της αυτοκόλλητα από τους "Πάνθηρες" και τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε στις δράσεις που κάνουμε (ποδηλατοπορείες κλπ).

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες με email στο contact@podilatada.gr από ασυνείδητους οδηγούς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, και παρκάρουν σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων κλπ. για να τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.

1 σχόλιο:

Ευ. Σπινθάκης είπε...

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία να ανοίξετε σας τις δράσεις σας και για τους πεζούς. Είμαι σίγουρος πως θα βρείτε πολλούς συμμάχους. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαστε κοντά σας.