5 Ιουν 2009

Συνάντηση τη Δευτέρα και μίνι ποδηλατοβόλτα!

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου συναντιόμαστε!

Ραντεβού στις 9 μ.μ. στο καφέ Deluxe στην παραλία Καλάμια.
Ατζέντα: ένας απολογισμός της δράσης και προγραμματισμός των επόμενων δράσεων μας (ποδηλατικό μπάνιο, οργάνωσης βραδινής ποδηλατοπορείας, νέο site κλπ)

Επίσης, είπαμε να αρχίζουμε να κάνουμε μίνι ποδηλατοβόλτες μέσα στην πόλη, σε τακτικότερα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να δίνουμε την παρουσία μας στους δρόμους της πόλης συχνότερα! Οι ποδηλατοβόλτες αυτές δεν θα έχουν καμμία σπουδαία προετοιμασία (αφίσες, δελτία τύπου κλπ) όπως οι τακτικές ποδηλατοπορείες μας, και η διαδρομή θα αποφασίζεται επιτόπου. Έτσι, την Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. (1 ώρα πριν τη συνάντησή μας στο καφέ στα Καλάμια), παίρνουμε τα ποδήλατά μας και συναντιόμαστε στα Περιβολάκια για μια μικρή ποδηλατοβόλτα. Τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα την αποφασίσουμε μαζί εκείνη την ώρα.

Τα λέμε την Δευτέρα λοιπόν για μια μίνι ποδηλατοβόλτα και στη συνέχεια συνάντηση στα Καλάμια για συζήτηση για τις μελλοντικές μας δράσεις, έτσι ώστε περνώντας ο καιρός τα ποδήλατα που βλέπουμε στους δρόμους της πόλης μας ολοένα και να αυξάνονται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: