17 Μαρ 2009

Βίντεο από 6η Ποδηλατοπορεία

Δείτε το βίντεο της 6ης Ποδηλατοπορείας που ετοίμασε ο Γ. Στεφανής για το sfedona.gr



Ευχαριστούμε για το βίντεο

3 σχόλια:

Hotel Pappas είπε...

Αναμένουμε μέσα στο 2009, όπως δήλωσαν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι το Σάββατο μπροστά στις κάμερες, να έχει ολοκληρωθεί το βασικό δίκτυο ποδηλατοδρόμου στην Κόρινθο όπως προβλέπεται στην κυκλοφοριακή μελέτη:
Μήκος: 2,1 χλμ
Διαδρομή: θα ξεκινάει από την πλατεία του Αγίου Νικολάου και καταλήγει στην παραλία Καλάμια. Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή θα είναι ως εξής: Αγίου Νικολάου-Ερμού-Πυλαρινού-Εθνικής Αντίστασης-Γεωργίου Παπανδρέου.
Επίσης υπάρχει πρόβλεψη και για μία ακόμη διαδρομή κατά μήκος του Ξεριά.

Ελπίζω πως αυτές οι δηλώσεις δεν είναι για ψηφοθηρικούς λόγους ούτε λόγια ψεύτικα.. μεγάλα..
Και μέσα στο 2009 να είμαστε στην ευχάριστη θέση να κινούμαστε με ασφάλεια σε αυτό το πρώτο δίκτυο ποδηλατόδρομου στην πόλη μας.

Θα είναι κάτι θετικό για την πόλη και για τους πολίτες της. Αλλά και για τη δημοτική αρχή πιστεύω θα είναι θετικό να καταγράψει αυτό το έργο στις δράσεις/επιτεύγματά της.

Για να δούμε..

Τα (ξανά)λέμε στους δρόμους της πόλης!

Φιλικά,
Σ.

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια παραπάνω ενημέρωση από το δήμο σχετικά με την εξέλιξη του θέματος αυτού. Σαν πρωτοβουλία θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να δούμε τι συμβαίνει. Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.

karry είπε...

Μπράβο παιδιά.. πάντα όμορφες βόλτες με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή

karry ΠοδηΛάτρεις Χανιά

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι συγχαρητήρια. Και πάλι όμως βλέπω πως το βίντεο σας αδικεί. Δεν αναφέρει καν ποιος οργανώνει την ποδηλατοπορεία. Δεν περιλαμβάνει καν κάποια αιτήματα. Αντιθέτως η συνεχής παρέλαση των γνωστών δημοτικών συμβούλων της παράταξης που διοικεί τον Δήμο και είναι υπεύθυνη για το κυκλοφοριακό χάλι της πόλης, απωθεί πολλούς που θα ήθελαν να στηρίξουν μια πιο "πολιτική" δράση υπέρ του ποδήλατου. Μάλλον θα πρέπει να τραβάμε μόνοι μας τα δικά μας βίντεο.