14 Μαρ 2009

Φωτογραφίες από την 6η ποδηλατοπορεία..

Στην Κόρινθο με ποδήλατο.. από παιδιά μέχρι παππούδες 80+ χρονών! (ο κύριος στη φωτογραφία)



6 σχόλια:

zoontovolo είπε...

ευχαριστούμε για την φιλοξενία... ήταν υπέροχη βόλτα.. εύχομαι να καταφέρετε τους στόχους σας και να γίνουν ποδηλατόδρομοι στην Κόρινθο.

ioanna είπε...

ειλικρινά σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.
χαιρόμαστε που περάσατε καλά.

Bin podilanden είπε...

Χαίρε Κόρινθος. Πολύ ωραίες εικόνες από την πορεία. Θα επισκεφθώ σύντομα τα μέρη

Petros (RockaRolla) είπε...

Από κο & κα RockaRolla:
Ευχαριστούμε, ήταν υπέροχα. Μας υποδεχτήκατε με θέρμη. Νιώσαμε ότι βρισκόμαστε ανάμεσα σε καλούς φίλους. Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε.
Καλή επιτυχία στις δράσεις σας.

Yank_o είπε...

Stavro very telegenic (saw you on local media) :) Δεν ήμουν εκεί αλλά ακούω καλά λόγια και εύχομαι καλή συνέχεια.

Hotel Pappas είπε...

Καλημέρα!
Προς Αθηναίους: Να πω ότι η παρουσία σας έδωσε έναν άλλον "αέρα" στην ποδηλατοπορεία; Θα ήταν απλά λίγο..
Θα ήθελα να ξέρετε ότι η συμμετοχή σας έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι σε αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε στην Κόρινθο (αλλαγή νοοτροπίας ως προς τις μετακινήσεις, δημιουργία ποδηλατικών υποδομών κλπ). Το εκτιμούμε..
Προς X-Bikers: Κοπέλια, τι να πρωτοπώ για εσάς;; Χαίρομαι προσωπικά που σας γνώρισα και χαίρομαι που ξέρω ότι στην πόλη μου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι με κέφι, ομαδικό πνεύμα και διάθεση να συμβάλλουν στην προώθηση της ποδηλατοκίνησης! Η συνεισφορά σας στην 6η ποδηλατοπορεία ήταν καταλυτική.. Και το μελλόν προδιαγράφεται σούπερ! Με πολλά και ωραία πράγματα..
Προς τα παιδιά της πρωτοβουλίας "στην Κόρινθο με ποδήλατο" και όλους τους Κορίνθιου που αφιέρωσαν το σαββατικάτικο πρωινό τους ποδηλατώντας..: χαίρομαι που περνώντας ο καιρός, αυτή η προσπάθεια εξελίσσεται σε κάτι όμορφο/δημιουργικό/συμμετοχικό/παραγωγικό. Συνειδητοποίησα ότι ακόμα και λίγοι άνθρωποι, αν έχουν θετική διάθεση/αλληλοκατανόηση/κοινό στόχο/όρεξη/ομαδικότητα/υπομονή μπορούν να καταφέρουν σημαντικά πράγματα! Και η πορεία προβλέπεται με περισσότερη δράση και δημιουργικά πράγματα για την επίτευξη του οράματός μας, που είναι η ύπαρξη ενός άλλου πολιτισμού στους δρόμους της πόλης!
Τα λέμε στους.. δρόμους λοιπόν!
Εβίβες!