11 Σεπ 2008

Οι ποδηλάτες πάνε Πατρα!

Με αφορμή την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο ( Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου) διοργανώνεται ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στην πόλη της Πάτρας την αμέσως προηγούμενη ημέρα, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και μας προσκαλούν όλους να πάμε.

Η διοργάνωση της ποδηλατάδας καθώς και άλλων εκδηλώσεων γίνεται από το Δίκτυο Ε.Π.Ι.Β.Α.ΤΗ.Σ. (http://epivatis.gr) σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και με συμμετοχή λοιπών ευαισθητοποιημένων φορεών (ecocity, Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας, ΠΟΔΗΛΑΤΡΕΣ)

Για την ομαλή μετάβαση και επιστροφή των ποδηλατών και των "οχημάτων" τους θα πραγματοποιηθεί ειδικό δρομολόγιο του ΟΣΕ. Οι ποδηλάτες μπορούν να πάρουν μαζί τους τα ποδήλατατά τους (θα τοποθετηθούν σε ξεχωριστό βαγόνι).

H διαδρομή του ΟΣΕ θα είναι Κιάτο-Πάτρα και αντίστροφα. Θα καθοριστούν ενδιάμεσες στάσεις. Για την μετάβαση στο Κιάτο συστήνεται ο Προαστιακός, όπου επιτρέπονται τα ποδήλατα.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Πάτρα για την ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ καλό θα ήταν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στο email επικοινωνίας : contact@podilatada.gr

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά δεν διαθέτουν ποδήλατο αυτή την περίοδο ας επικοινωνήσουν και θα ληφθεί μέριμνα.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες (ώρα αναχώρησης κλπ) σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: